Pagina's

zaterdag 31 januari 2009

Vince

Deze kaart als opdrachtje gemaakt omdat mijn collegaatje het geboortekaartje van Rachel zo leuk vond. Het is een stoere kaart geworden met een denim-look.

In order by a colleaque I've made this birthcard, because she loved the card I made for Rachel's birth. Now it's a sturdy card with a denim-look.

It's a boy!

Een hele eenvoudige kaart met Nestabilities. Een lintje er omheen en de stempel ingekleurd, uitgesneden en opgeplakt met foam.

A very simple card with Nestabilities. I've done a ribbon round the card and coloured the stamp, cut it out an taped it with foamtape.

donderdag 29 januari 2009

Lollyhouder

Een lollyhouder gemaakt als kaartje. De kat is van Eat Cake Graphics en de tekst is van Elzybells. Oh ja, de lolly van Chupa Chups ;-)

Lollipopholder
I've made a lollipopholder. The cat is a stamp of Eat Cake Graphics en the text is an Elzybell's. Oh and the lollipop is a Chupa Chups ;-)

woensdag 28 januari 2009

Fotochallenge

Deze challenge kreeg ik van José. Bedankt!
Wat moet je doen? Ga naar je fotoalbum, kies de 6e map en daaruit de 6e foto. Vertel iets over de foto. Daarna kies je 6 blogjes om de challenge naartoe door te sturen en dan kunnen ook zij hun 6de 'ding' gaan doen ;-)

In mijn mapje op de pc bestond geen 6de map, maar ben dus even op mijn extra schijf gaan kijken en daar kwam ik in het 6de mapje en als 6de foto deze foto tegen.
Dit is Cheyenne met 'Happy' op 16 april 2006. Één van de 5 Shetland pony's hier in de buurt, waarvan er 1 omgedoopt was tot Happy.... We zijn daar vaak heen gegaan.

Ik geef deze challenge aan Henriëtte, Berlinda, Riet, Josee, Ilona en Rosita.

zondag 25 januari 2009

Geboortekaartjes Rachel



Ik heb 36 geboortekaartjes gemaakt. Het was weer een uitdaging. Ik kan zeggen dat het gelukt is ;-)

Birthcard of Rachel
I've made 36 of these brithcards. It was a challenge. But I can say: I made it!

Luiertaart

Deze luiertaart gemaakt en daar kleine cadeautjes in gedaan. Een roze kleding setje, wat roze spuugdoekjes en een paar roze rompertjes.

Diaper cake
I've made this daiper cake to give away as a present. I put some pink clothes and other pink babystuff in it.

Stoomtrein



Eindelijk na 2.5 jaar maar eens het album gemaakt van het 'verslagje' van het ritje met de stoomtrein. De trein uitgesneden langs een mal en vervolgens ingevuld met foto's (al dan niet verkleind), bloemetjes, lintjes, labels en natuurlijk het treinkaartje wat ik bewaard heb. Weer een leuk aandenken aan een leuke middag.

At last after 2.5 years I made this mini album of the run with the steamtrain. I cut the paper like the train and filled it with the photo's, flowers, ribbons and of course the trainticket. Absolute a memory of a nice noon.

zaterdag 24 januari 2009

Ik ben 'oma' :-)


Op dinsdag 20 januari 2009 om 00.11 uur is Rachel Cheyenne geboren. En ik mag haar mijn kleinkind noemen. Het is het dochtertje van mijn nichtje die bij mij in huis heeft gewoond als pleegdochter. En krijgt je dochter een kind, dan ben je toch oma? Vandaar hier een paar trotse foto's van mijn mooie 'kleindochter'.

I became a grandma.
On Tuesday the 20th of January at 00.11 AM I become a 'grandma' of Rachel Cheyenne. She's the little girl of my cousin, who lived for a several years in my home. So I'm like a mom for her. And when a daughter gets a child, the mother becomes a grandma. So I'll show you with proud my beautiful 'granddaughter'.

dinsdag 13 januari 2009

Een award gekregen

Deze award van Jacqueline gekregen... Ik ben zeer vereerd :-)

The rules are:
You have to give this award to five people and link to their blogs. They in turn most pass on to 5 people and link back to the person they received the award from. So here's my 5, enjoy ladies and boys.

Waar ik verslaafd aan ben?
1. Mijn dochter
2. Creatief bezig zijn
3. Lekker eten
4. Internet 'aflopen' om maar weer nieuwe ideetjes op te doen op de blogs
5. Mijn vrije tijd... is veel te weinig :-( . Dus wat ik heb benut ik zo goed mogelijk

Ik geef de award door aan iedereen die creativiteit in zich heeft en daar plezier aan beleefd. Wil je 'm hebben? Neem 'm alsjeblieft mee. Het is je gegund!

Happy birthday!

Justin is bijna jarig en krijgt een kaartje van me. Ik heb weer een afbeelding van de Stampies gebruikt ingekleurd met Derwent-potloden en dit op een uitgestanst figuur van de Nestabilities geplakt. Afgemaakt met de tekst. Ik heb hiervoor gebruikt Quickutz Abigail en Phoebe. En natuurlijk de strik ook nog om de kaart gestrikt.

Hoera... in bad ;-)


Deze kaart gemaakt met ColorCore karton en alles een beetje vast zitten naaien met de naaimachine. Dat is wel even wennen hoor... totaal anders dan in stof naaien hoor! Het stempelafdrukje is van de Stampies... Lagen vanmorgen al vroeg op de deurmat (is weer een hele nieuwe leuke serie van hoor ;-)). Het kaartje afgemaakt met de letters hoera van het alfabet 'Moxie' van Quickutz.

zondag 11 januari 2009

Valentijns-blogcandy

Het lijkt wel of ik alleen maar blogcandies aan het zoeken bent.. dit is totaal niet waar. Ik kom ze tegen omdat ik zoveel mooie blogs bij mijn favorieten heb staan, die ik af en toe bezoek :-)
Nu geeft Julie weer een heel leuk stempelset weg, speciaal voor Valentijn... En natuurlijk probeer ik dat ook maar. Hier is de blogcandy van Julie en loopt tot en met maandag 11 januari.


Als de kippen erbij zijn...

Deze fotokaart gemaakt met de kippen van Nellie's Farm. De foto heb ik van de kippen van een vriendin en het stro is van het paard van een collega gepakt. De kippen zijn ingekleurd met stempelinkt van Cat's Eye van Colorbox.

zaterdag 10 januari 2009

It's Candy Time

Omdat Bev meer dat 100.000 hits op haar blog heeft weer een geweldige Blogcandy. Deze blogcandy loopt tot en met 17 januari.

zondag 4 januari 2009

En we gaan nog even door bij Pink Gem Designs

Bij Pink Gem Designs kan je 2 stempels naar keuze winnen bij deze blogcandy. De stempels zijn very cute! En dit alleen maar omdat er NEW JANUARY RELEASES zijn. Kijk even bij Pink Gem Designs voor de blogcandy. De blogcandy loopt tot en met 11 januari.
Hieronder een voorbeeldjes van één van de stempels die nieuw zijn in januari. Voor meer? Ga dan een kijkje nemen bij
Pink Gem Designs

Het lijkt wel een snoepwinkeltje... ook bij Irina

Wauw! Je moet niet teveel op internet ronddwalen. Het lijkt wel of je dan in een snoepwinkeltje loopt. Ook hier een kijkje nemen als ik jou was... Deze is ook zo geweldig! Je moet dan kijken bij Irina. De blogcandy loopt tot en met 9 januari.

En nog al één bij Rach

Ik moet maar niet meer gaan kijken... Het lijkt wel of ik mee doe met de loterij... De prijzen worden steeds groter ;-) Wil je ook een kijkje gaan nemen en natuurlijk niet meedingen (dan heb ik minder kans :-D) kijk dan bij Rach. De blogcandy loopt tot en met 10 januari.

Een SUPER blog candy van Emma

Ik was zo maar wat aan het snuffelen en toen kwam ik deze SUPER candy tegen. Ik wil 'm jullie natuurlijk niet ontnemen. Kijk hier maar eens: Something Sweet. De blogcandy loopt tot en met 15 januari.
Succes!