Pagina's

zondag 27 maart 2011

Zomaar een kaartje


Wat is dat toch leuk papier, dat papier van Eline Pellinkhof. Ik wilde deze met de blauwe kleur eigenlijk niet nemen, maar het gekke is dat is deze meer pak dan de roze variant.

De kaart heb ik gemaakt aan de hand van een sketch die ik zag... Ik heb 'm alleen iets aangepast. En ik heb me er aan gewaagd om een bloem zelf te maken... En ik moet zeggen dat hij goed gelukt is voor de 1ste keer. Ik heb op de bloem Perfect Pearls van Ranger gespoten en nu heeft het een glim-effect. Het stempeltje is van LeLo-design en voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Ik heb er daarom geen tekst opgeplakt...

Stempels: LeLo-design, Eline EC0120
Distress Ink: - brushed corduroy - walnut stain - spun sugar - aged mahogany - bundled sage - scattered straw - dusty concord - peeled paint -
Papier: PB7028
Blaadjes: CL CS11

zaterdag 26 maart 2011

Melkpakje



Eindelijk weer iets gemaakt... Cheyenne was voor een verjaardag uitgenodigd en het verjaardagscadeau moest toch ergens in... Dus maar aan de slag met een melkpak. Maar geen inspiratie en dan toch iets leuks willen maken is een hele opgave hoor. De oorbellen en de ketting zitten netjes ingepakt in het melkpakje.

Ik heb gekozen voor het papier van Eline Pellinkhof, maar ook de stempels zijn van haar hand. Alles bewerkt met Distress Ink. Ik heb er niet teveel aangedaan. maar het zag er heel leuk uit... als je dat van je eigen werkjes mag zeggen ;o)

Stempels: ELine Pellinkhof EC0119, EC0120, EC0121
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: PB7028

vrijdag 11 maart 2011

Rust zacht...

Lieve, allerliefste Dalida,

Wat moet ik nu zonder jou, jij sterke vrouw...
Zoveel van je geleerd.
Tot ooit lieverd!
Ik hou van jou

Rust zacht...

xxxjes Carla

woensdag 9 maart 2011

Happy birthday


Gisteren ben ik maar eens tussen de stempelafdrukjes gedoken en heb deze van Penny Black er van tussen gehaald. De afdruk is ingekleurd met Derwent potloden. De randen van de afdruk met Distress Ink bewerkt en later en lijntje er op gezet. Als laatste een vaandeltje met 'happy birthday' op de kaart geplakt en de bloemetjes. De bloemetjes heb ik ook een beetje met Distress Ink bewerkt. Het papier is weer van een blokje van de Action.

Stempel: Penny Black, Elzybells Tags floral circles
Derwent Coloursoft: - 050 - 180 - 510 - 590 - 690 -
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: Action
Bloemetjes: FLP013
Takje: FLP004

dinsdag 8 maart 2011

Hoera


Ik wilde een kaartje maken voor een vrouw, maar toen ik aan het inkleuren was kwam er iets anders uit. En heb ik plots een mannenkaartje gemaakt ;o) Dat is mooi want daar heb ik er dan nu wel geteld 1 van in voorraad hihi... Er is weer een begin.

Het kaartje is gemaakt met papier van de Action. Het varkentje is ingekleurd met Distress Ink en met foam op de kaart geplakt. De tekst is van Sizzlets.

Stempel: PI004
Distress Ink: - walnut stain - tattered rose - broken china - peeled paint - rusty hinge - mustard seed - worn lipstick - wild honey - peeled paint -
Papier: Action

zaterdag 5 maart 2011

Sarah Kay


Ik zat van de week te bedenken dat mijn kaartjes eigenlijk altijd zonder te veel 'poespas' zitten. Ik probeer er altijd wel meer op te doen, maar uit eindelijk verdwijnt er dan weer een boel van de kaart en hou ik weer een 'kale' kaart over. Zo ook weer deze.

Heel eenvoudig gemaakt met een stukje scrappapier van BasicGrey en kantjes. Het knipvelletje is van een blokje van Sarah Kay van de Action. En natuurlijk de bloemetjes. Alles een beetje gedistressed en op elkaar geplakt.

Knipvel: Action
Distress Ink: - walnut stain -
Papier: BasicGrey Olivia
Bloemetjes: FLP013
Blaadjes: CL CS11

donderdag 3 maart 2011

Koopjestip!!

Ik was pas bij de Action en toen hadden ze hele leuke blokjes met knipvelletjes van Sarah Kay voor € 1.09. Ik die natuurlijk meegenomen... voor die prijs zou je echt spijt krijgen als je ze zou laten liggen. Ik heb er zelfs al 1 kaartje meegemaakt.
Maar vanavond was ik weer bij de Action en wat was daar? Hele leuke blokjes met vintage scrappapier voor € 0.79. Dus weer een paar blokjes hiervan meegenomen. Niet alle blaadjes zijn top, maar 1 vel scrappapier is duurder dan dat hele blokje ;o)

Lola en gehaakte sprei



Cheyenne heeft gisteren eindelijk weer eens mooie foto's van Lola kunnen maken. Lola is helemaal zwart en heel moeilijk op de foto te nemen. Als je haar op de foto wilt nemen is ze vaak te donker en zie je één zwarte vlek op de foto. En ziet ze dat je naar haar kijkt komt ze al gelijk naar je toe gelopen, dus dit was een mooie kans. En ze bleef zo waar liggen op deze mooie gehaakte sprei :o)
Deze sprei heb ik in een kringloopwinkel gekocht. Ik ben er heel erg blij mee hoor... en Lola ook!

woensdag 2 maart 2011

Feel better soon


Na het beterschapskaartje van afgelopen week ben ik gelijk nog maar één gaan maken. De dokter is van Elzybells en ingekleurd met Distress Ink. Het papier van BasicGrey. Ik heb alles ook een beetje gedistressed... wanneer doe ik dat niet... lijkt er gewoon bij te horen :-D

Stempel: Elzybells
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - vintage photo - walnut stain - bundled sage - black soot -
Papier: BasicGrey Oliver
Bloemen: FLP013
Blaadjes: CL CS 11

dinsdag 1 maart 2011

Just married


De mentor van Cheyenne trad 'stiekem' in het huwelijk. Een collega-docent had het idee om alle kinderen van haar klas, klassen waar ze les aan gaf en collega's de mentor een kaart te laten sturen. Het was de bedoeling dat ze haar huis niet meer in zou komen nadat de postbode was geweest. Of dat gelukt is? Absoluut! Ze had tegen haar nieuwe man gezegd toen hij bij het binnengaan van het huis de deur niet open kon krijgen door de stapels post of hij zijn mond had voorbij gepraat. Hihi... Het was dus van haar kant gekomen ;o) Maar ze vond het heel geslaagd hoor!

Maar er moest een kaartje komen en ik ben aan de slag gegaan. Het stempeltje en tekst zijn van de Action. Bij nader inzien een beetje norse gezichtjes, maar ik heb geen bruidspaartjes en dan moet je toch wat he ;o) Het papier is van Eline Pellinkhof en de kaart afgemaakt met de bloemetjes.

Stempel: Action
Distress Ink: - tattered rose - antique linen - worn lipstick - black soot - peeled paint - brushed corduroy - vintage photo - mustard seed - 
Papier: Eline's huis PB7029
Bloemetjes: EKsucces Retro pons
Blaadjes: FLP004