Pagina's

woensdag 25 april 2012

There are bigs ships....


 ... and small ships but the best ship is friendship.

Gisteren bij een vriendin op visite geweest. Ik wilde een klein kaartje maken voor haar.
Ik heb gekozen voor een afdrukje van Lily of the Valley en een tekstje wat ik al eerder uitgeprint had van het internet.

Ik zag dat er de laatste tijd veel nieuwe volgers bij zijn gekomen. Welkom! Leuk dat jullie mij gaan volgen en hopelijk komen jullie vaak een kijkje nemen.


Gebruikte materialen:

Stempel: Lily of the Valley .*. Distress Ink: - iced spruce - antique linen - vintage photo - broken china - tattered rose - worn lipstick - scattered straw - .*. Papier: Eline's huis 'In the meadow' PB7028 .*. Rest: Kantje, bloemtjes, takjes, drukknoopje en een tekst.


Groetjes Carla

maandag 23 april 2012

Mini kaartje


Ik las op een blog dat er van restjes papier een kaartje was gemaakt.
Ik had niet echt een restje als achtergrond, maar de rest wel. Ben aan de slag gegaan met het afdrukje en wat een schatje is het toch geworden...
De maat van het kaartje is 9,5 x 9,5 cm.

Gebruikte materialen:
Stempel: Lily of the Valley .*. Distress Ink: - antique linen - vintage photo - walnut stain - pumice stone - peeled paint - tattered rose - scattered straw - .*. Papier: BasicGrey 'Pyrus' .*. Rest: Kantje, bloemetje, takje, swirl (LR116), pons & knoopjes.

Prettige avond!
Groetjes Carla

zaterdag 21 april 2012

A day to celebrate


Mijn dochter ging bij haar vriendin op verjaardag en wat moet je dan? Een kaartje maken natuurlijk.

Ik heb een afdrukje van Lily of the valley gebruikt en op een uitgestanste kaart geplakt. Ik had in een potje nog een ticket liggen... Geen idee waar deze vandaan komt.. In ieder geval wel van internet. Mocht 'ie van jou zijn dan wil ik je naam graag vermelden. Oh en de kaart heb ik gestanst met een nestabilitie

Gebruikte materialen:
Stempel: Lily of the Valley .*. Distress Ink: - iced spruce - black soot - pumice stone - walnut stain - vintage photo - brushed corduroy - peeled paint - worn lipstick - barn door - spiced marmalade - mustard seed - .*. Papier: Prima Marketing 'Alla-Prima' .*. Rest: Kantje, bloemetje en takje.

Fijn weekend!
Lieve groetjes Carla

donderdag 19 april 2012

Beterschap


Kijk maar uit voor de spuit!

Wat een schattige zuster is dit toch he? Ik ben blij dat ik dit afdrukje heb gekregen zal er vast meer mee maken. Hopelijk niet teveel anders zijn er veel zieken in mijn omgeving.
Ook deze had ik weer half afgemaakt... dus nu de rest gedaan.


Gebruikte materialen:

Stempels: Magnolia, Eline Pellinkhof (EC0096) .*. Distress Ink: - antique linen - vinatge photo - broken china - tattered rose - barn door - wild honey - .*. Papier: BasicGrey 'Pyrus' .*. Rest: Gaasje, creatable (LR0219) & randpons van Martha Stewart.


Bedankt voor je bezoekje!
Groetjes Carla

dinsdag 17 april 2012

Happy birthday


Ik zag dit afdrukje liggen en wilde er wat mee doen... Geen man die ik ken die binnenkort jarig is hoor! Maar je kunt 'm maar in voorraad hebben voor het geval dat...
Ik had het kaartje al een aantal weken liggen, maar geen puf om het af te maken...

Ik heb het afdrukje van Lily of the Valley ingekleurd met Distress Ink. En eigenlijk verder niet veel op de kaart gedaan. Natuurlijk het papier wat gedistressed, ook met een tool. Zodat je een 'gescheurd' effect krijgt. Verder uit een oud liedboek de notenbalken gehaald en opgeplakt. Daar bovenop de tekst Happy birthday gemaakt met 2 verschillende stanzen. En als laatste de knoopjes opgeplakt.


Gebruikte materialen:

Stempel: Lily of the Valley .*. Distress Ink: - stormy sky - gathered twigs - pumice stone - black soot - vintage photo - .*. Papier: Simple stories 'Generations' .*. Rest: knoopjes en letters van QuicKutz .*.

Fijne dag!
Groetjes Carla

maandag 16 april 2012

Veel liefs van mij


Mijn zus was gisteren, zondag jarig en ben voor haar aan de slag gegaan... Het was wel een 'last minute'-kaartje, maar het is gelukt.

Omdat ze graag taarten bakt was deze Magnolia met pollepel een goede keuze ;o) Verder van alles van Eline Pellinkhof gebruikt om het op te sieren.

Gebruikte materialen:
Stempel: Magnolia, Eline Pellinkhof (EC0138) .*. Distress Ink: - antique linen - brushed corduroy - vintage photo - walnut stain - broken china - tattered rose - worn lipstick - scattered straw - dries mariegold - mustart seed - wild honey - .*. Papier: Eline's huis 'Roses are red'PB7029 .*. Rest: Knoopje, kantje, bloemetjes & blaadjes.

Nu op naar de volgende kaart.
Tot snel!
Groetjes Carla

zondag 15 april 2012

Distresskastjes



Op internet kwam ik een linkje tegen dat iemand 'Distresskastjes' maakte om de Distress Ink in op te bergen. Dat was natuurlijk de oplossing voor mij en misschien wel voor jou. Ik had ze nu in een lade zitten en elke keer moest ik alle inkten optillen om de goede inkt te vinden. Maar nu heb ik ze in de volgorde neergezet zoals ze op het kleurenkaart staan. En de nieuwe extra kleuren apart waar er natuurlijk nog meer bij kunnen...
Dus Tim, kom maar op met nog meer nieuwe kleuren!

De kastjes zijn gemaakt van MDF en zijn natuurlijk goed te versieren naar je eigen smaak. Ik zal ze ter zijner tijd ook nog oppimpen zodat ze in mijn kast kunnen blijven staan. Want als ze omgedraaid zijn heb je een langwerpige kant die geheel dicht is... Dus pimpen maar!

 Ik vond het een mooi prijsje wat Theo, de maker er voor vroeg... 7 euro per stuk. Heb je ook interesse, dan kan je me altijd vragen naar voor zijn mailadres. Ik weet namelijk de blog niet meer waar ik het als eerste gelezen had... Moet je ook opslaan Car! ;o)

Ik ben nu met een kaartje bezig en zal deze snel laten zien.
Ik ben er dus weer vandoor...

Fijne zondag!
Liefs Carla

zondag 8 april 2012

Fijne pasen!


Fijne paasdagen wil ik jullie wensen.

Ik geniet vandaag lekker van de rust en straks nog gezellig op visite en lekker eten. Morgen maar wat in huis doen. Dit is er de laatste tijd ook wel een beetje bij ingeschoten door de drukte. Genieten jullie ook van de vrije dagen?

Tot snel!
Groetjes Carla