Pagina's

vrijdag 22 juni 2012

Jiha! Ik heb ze binnen!


Ik heb ze binnen, de pads!
Als Distress-fan MOET je natuurlijk ook deze kleuren hebben ;o) Ik kan je zeggen dat ik deze kleuren echt super vind. De vorige serie (spring) vond ik iets minder. Maar ook deze zullen wel gebruikt worden hoor!
Ik wil er in ieder geval aanstaand weekend mee aan de slag gaan...

Fijn weekend alvast!
Groetjes Carla

donderdag 21 juni 2012

Home sweet home



Weer een tag gemaakt.
De nieuwe buren gaan eindelijk hun huis betrekken na een aantal maanden klussen.
Maar dan wil je iets maken met een huis... maar geen 'huis' op voorraad. En ineens bedacht ik dat ik dit lieve koppeltje nog had. Ik vond het wel een hele leuke afdruk om een kaart voor hen mee te maken. Dus toen de tag maar aan gaan kleden.

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: Wee Stamps, EC0121 .*. Distress Ink: - vintage photo - brushed coduroy - bundled sage - peeled paint - victorian velvet - .*. Papier: Eline's huis 'In the meadow' PB7028 .*. Rest: Kantje, bloemetjes, takjes en hart (creatable) .*.

Fijne dag!
Groetjes Carla

dinsdag 19 juni 2012

Taart voor Dwayne


Ik heb deze taart samen met mijn zus gemaakt omdat Dwayne zijn eerste verjaardag vierde. Iedereen die het taartje at vond ´m lekker, ik ook hoor!

Hieronder Dwayne die maar al te graag Bumba wilde pakken op wilde eten. Want zeg nu zelf dat was toch wel het leukste op de hele taart. Deze kleine man heeft ook van de taart zitten smullen.


Wil je nog meer taartjes zien die we de afgelopen tijd hebben gemaakt?
Kom dan zeker even op de zoete taart kijken.

maandag 18 juni 2012

Zomaar een kaartje van mij...


Deze tag gemaakt met allemaal Marianne Design spulletjes.
Alle randjes weer een beetje bewerkt met vintage photo, om de oude look te krijgen.

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: CS0858, EC0119, EC0138 .*. Distress Ink: - vintage photo - Papier: 'In the meadow' PB7028 .*. Rest: Kantje .*.


Tot gauw!

zondag 17 juni 2012

Gaan ze winnen?


Voor afgelopen zaterdag hebben we, mijn zus en ik weer een taart op bestelling mogen maken. Nu hopen dat al dat oranje zal helpen om Nederland door te loodsen naar de kwart finale.

 



Vintage fashion


Ik ben niet te houden met deze stempels... ;o)
Ik moet zeggen dat ze al ruim een week op de tafel lagen en dat ik geen idee had wat er mee te doen. Maar nadat ik twijfelachtig ben begonnen lukt het me nu toch aardig.

Op de challengeblog van Marianne Design was de uitdaging om een ronde kaart te maken. En ik denk dat het me gelukt is, met wat uitsteeksels dan :o)

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: CS0857, CS0858 .*. Distress Ink: - vintage photo - victorian velvet - bundled sage - .*. Papier: 'Birds & Flowers' PK9085 .*. Rest: Gaasje en knoopjes .*.

Lieve groetjes Carla

Vintage girl


Vanmorgen weer een kaartje gemaakt met dé stempels.
Heel leuk, maar zeker ook heel eenvoudig om te gebruiken heb ik ontdekt.
Een plaatje van internet (weet even niet meer waar ik het vandaan heb geplukt) de  stempeltjes en wat Distress Ink.
Ik heb onder de foto van het meisje ook nog een tekst gezet die bij de serie zit. Verder de stempelafdrukken ingekleurd en gedistressed.
En klaar is Carla!

Gebruikte materialen:
.*. Stempel: CS0858 .*. Distress Ink: - victorian velvet - vintage photo - peeled paint - bundled sage - .*. Papier: 'Birds & Flowers' PK9085 .*. Rest: pons (Martha Stewart), bloemetjes (Creatable) en takjes .*.


Ik ga van mijn laatste vrije dag genieten.
Groetjes Carla

zaterdag 16 juni 2012

Fashion


Het is toch even zoeken wat je met de stempels allemaal kan doen. Maar ik denk dat het me gelukt is. Ik heb het lijfje nog een keer gestempeld en uitgeknipt en ingekleurd met Distress Ink. Dit alles is opgeplakt met 3Dkit.

Gebruikte materialen:
.*. Stempels: EC0095, CS0856, CS0857, CS 0858 .*. Distress Ink: - bundled sage - vintage photo - .*. Papier: 'Birds & Flowers' PK9085 .*. Rest: Kantje .*.
Fijne avond!
Groetjes Carla

donderdag 14 juni 2012

Hoera!


Mijn lieve kleinkindje Dwayne is morgen jarig en wordt alweer 1 jaar. Dat gaat snel! Wat een lekker ventje is het toch, altijd vrolijk. Bij moeders is het natuurlijk weleens anders, maar als hij hier is hebben we niet te klagen ;o)

Ik heb dit lieve Lily of the Valley afdrukje gebruikt. Ik ben meer van de meidenkaarten, dus was dit een moeilijke opdracht voor mezelf. Maar het is toch gelukt.

Gebruikte materialen:
.*.  Stempel: Lily of the Valley .*. Distress Ink: - tattered rose - antique linen - wild honey - vintage photo - peeled paint - broken china - faded jeans - pumice stone - .*. Papier: Three bugs in a rud 'Snips & Snails' .*. Rest: Knoopje, letters (Hema, dacht ik) en tekst .*.

Fijne dag!
Lieve groetjes Carla

Leuke candy bij....


Een strikkenmaker...

En de blog is een aanrader om deze bij je favorieten te zetten omdat er steeds hele leuke tips en ideetjes langs komen.

donderdag 7 juni 2012

Een cupcake


Op de Duo-challengeblog kon je een patroon van een cupcake aanvragen en ben je verplicht om er een creatie mee te maken. Een leuke uitdaging. Ik kwam in eerste instantie te laat op de blog, maar 'gelukkig' doordat er een mailstoring was geweest werd de wedstrijd verlengd. En kon ik het toch nog aanvragen met dit kaartje als resultaat.

De cupcake opgesierd met een lief Magnoliaatje en bloemetjes en takjes. De ticket heb ik gevonden bij Marit.


Gebruikte materialen:

.*. Stempel: Magnolia .*. Distress Ink: - tattered rose - worn lipstick - shaded lilac - brushed corduroy - vintage photo - pumice stone - peeled paint - .*. Papier: BasicGrey 'kissing booth' .*. Rest: bloemetje en takje .*.

Volgende week lekker een week vrij en wie weet wat ik dan allemaal ga doen.

Liefs,
Carla