Pagina's

maandag 29 februari 2016

Hi there!



Dat is lang geleden zeg dat ik één van die leuke afdrukjes van Penny Black heb gebruikt.
Dus bij deze een hele eenvoudige met een feloranje ondergrond.

Stempel: Penny Black2881J Hedge delivery
Gebruikte Distress Ink:

tattered rose, hickory smoke, pumice stone, gathered twigs, stormy sky, black soot, aged mahogany, peeled paint, evergreen bough, forest moss, wild honey

Fijne avond!
Groetjes Carla

maandag 22 februari 2016

Hoera geslaagd!


Mijn dochter heeft afgelopen week haar diploma gekregen en daar moest gevierd worden. Ik heb haar deze fles met labelkaart gegeven.
Ik wilde niet een standaard kaartje maken dus ben ik hiermee aan de slag gegaan, een label om aan een fles te hangen.  Het stempelafdrukje is van Elzybells, een golden oldie om het zo maar te noemen.  Verder heb ik het label wat gedistressed.

Fijne week!
Groetjes Carla

zaterdag 20 februari 2016

PL: Liesbos


Ik blijf nog even bezig hoor... Maar het schiet al op.
Ik heb deze pagina in roze gemaakt, waar ik niet helemaal tevreden over ben. Waar ik me aan stoor is het stukje met de datum. Maar omdat ik niet weet hoe ik hem moet veranderen laat ik het zo en is deze dag ook weer af.

Gebruikte fonts:
Amigirl Script, 72 & 100
Becky Script, 8 & 11
Papier:
Echo Park, Jack & Jill


Fijn weekend!
Groetjes Carla

donderdag 18 februari 2016

PL: Wandelen in polder Zwartenberg


Wat waren dit leuke wandelingen zeg! Zeker de eerste, ook de eerste foto.
Er zou een flinke bui op komst zijn, maar zo over ruim 1 uur boven Etten-Leur zijn. Dus ik dacht dat halen we dat echt wel om een rondje te gaan lopen. Echter waren we net halverwege toen de lucht van blauw naar bijna zwart kleurde en de wind ging harder blazen. Na 6 minuten begon het te regenen en voordat we thuis waren waren we helemaal doordrenkt. En we waren niet de enige die buiten waren...
De rest van de foto's is van een wandeling in polder Zwartenberg. We liepen daar over de dijken waar ook de koeien overheen liepen met alles wat daarbij hoort :-p. Ook toen ging het regenen, niet zoals 2 dagen eerder. Maar doordat we onder de bomen liepen zijn we niet nat geworden.
Maar ik klaag niet hoor... ik geniet!

Gebruikte fonts:
LW Delightful, 12
Papier:
4heures37


Ik wens iedereen een hele fijne dag!
Lieve groetjes Carla

dinsdag 16 februari 2016

PL: Lekker uit eten :)


Op 5 december zijn vriendlief en ik gaan eten bij de Haard in de bossen bij Bosschenhoofd.
Mocht je in de buurt komen dan is dit een aanrader! Er waren aparte combinaties waardoor de beleving totaal anders is dan bij een stukje bief met friet ;-)

Ik vond het moeilijk om kleuren te kiezen maar ik ben toch voor de roze tinten gegaan. Dat was even zoeken omdat ik toch vaker naar groen/blauw pak dan naar roze... Met het kaarten maken is dat toch weer net anders ;-) Het resultaat is wel lekker fris.
Een leuk detail op deze pagina is het bestek rechtsboven ;-)

Ik ben bij deze pagina begonnen met het printen van kaartjes m.b.v. Word. Wat je dus ook al in de eerder geplaatste pagina's kan zien omdat ik deze pagina vergeten was te plaatsen :-D

Goede dinsdag verder!
Groetjes Carla

maandag 15 februari 2016

PL: De bloemdijken rond Nisse


Weer 1 pagina klaar. Ik heb dezelfde vrolijke kleuren gebruikt die ik bij de vorige pagina ook heb gebruikt. Het leuke van het maken van een pagina is dat je de dag nogmaals beleeft.
Dit was een mooie warme zomeravond waar de zon nog volop scheen en de temperatuur zeker nog rond de 25° C lag om half 8 's avonds.
In de laatste foto zit rechtsboven in de foto niet de zon, maar een weerspiegeling van de lamp ;-)

Gebruikte fonts:
LW Handwriting, 16
Amigirl Script, 100
Papier:
Becky Higgins, Neapolitan


Fijne maandag!
Groetjes Carla


dinsdag 9 februari 2016

PL: Een dag vertoeven in 's-Hertogenbosch


Nog steeds geen kaartjes hoor! Nog steeds bezig met Project Life. Ik heb nog heel wat bij te werken maar het gaat me wel lukken... Alles is met terugwerkende kracht.
Waar ik helemaal naar uitkijk is mijn PL van onze vakantie naar Parijs van ruim 1.5 jaar geleden. Gelukkig heb ik wel het 1 en ander op papier staan ;-)
En in juni 2015 ben ik een week in de buurt van Lochem geweest. Heel veel foto's gemaakt en dat terwijl ik eerst dacht dat er niks te beleven was. Maar daar is echt een hele mooie omgeving.

Nu eerst een dagje naar 's- Hertogenbosch, zonder Bossche bol en zonder rondvaart over de Binnendieze. De bollen waren nog niet geleverd... wat had ik daar nu toch zin in... en de rondvaart was volgeboekt tot 18.30 uur... dat was nu net te laat ivm andere verplichtingen. Maar ondanks dat een hele leuke stadswandeling daar gemaakt en zeker wel genoten.

Gebruikte fonts:
Anna font, grootte 12
Amigirl Script

Papier:
Becky Higgins, Neapolitan


Fijne avond!
Groetjes Carla

maandag 1 februari 2016

PL: Veere


In november een rondje Veere gaan doen. Een heel leuk klein oud stadje.
Heerlijk genoten van de mooie huisjes en het was bewolkt. Wat je kan zien op de ietsjes te donkere foto's. Maar het was lekker om daar te vertoeven hoor!

Gebruikte font:
Jennifer Lynne, grootte 16
LW Handwriting
Papier:
SN@P! Pack Lovely

Fijne avond!
Groetjes Carla